Nieuwsbericht

10.000e bezoeker door onze poort

Dinsdag 27e juni passeerde de 10.000e bezoeker de poort van het zwembad. Yari Spijker was de gelukkige ontvanger van een zwemabonnement voor het komende seizoen. Dit werd hem door het bad personeel overhandigd.

Dit jaar wordt de exploitatie van het zwembad voor een groot gedeelte uitgevoerd door de Stichting Zwembad Onder Ons de Krim. Naast het personeel dat in dienst is van de stichting, worden er werkzaamheden uitgevoerd door bijna 100 vrijwilligers. Dit varieert van kassawerkzaamheden, uitvoeren van klussen, groenonderhoud, schoonmaak tot het organiseren van activiteiten. Daarnaast zijn er op elke eerste woensdagmiddag van de maand spelactiviteiten.

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma