09 mei – Dauwzwemmen, dauwbootcampen of dauwwandelen

09 mei – Dauwzwemmen, dauwbootcampen of dauwwandelen

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) hebben we een vroege, maar toffe en gezellige activiteit in en rond Zwembad De Krim. Vanaf 07.00 uur zijn de deuren geopend voor diverse activiteiten. Zo kun je heerlijk baantjes trekken, een uur fanatiek bootcampen of een wandeling van circa 5 kilometer maken.

☕️🍳🍍🍓 Afsluiten met een gezond ontbijt 🍓🍍🍳
Wij verzorgen samen met Actief Bos De Krim vervolgens een gezond ontbijt en we weten nu al dat dit naast gezondheid ook heel gezellig wordt. Dus zet die wekker en doe mee met één van de activiteiten. De kosten hiervan zijn €5,00 per persoon.

✏️📱 Opgave is nodig 📱✏️
Je moet je wel voor 7 mei opgeven bij de balie van het zwembad of via een app naar 06 50953663 om mee te doen met het ontbijt. Anders weten we natuurlijk niet hoeveel we moeten bestellen.☕️

Datum

Begintijd

Eindtijd

18 mei 2023

07:00

11:00

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma