Van spelletjesmiddagen, tot de zwemvierdaagse

Onze activiteiten

Activiteitenoverzicht

29 april – Opening zwembad

Op 29 april opent ons zwembad dus we tellen af naar een seizoen vol zwemplezier, sportiviteit en ontspanning. Van baantjes trekken tot de duikplanken en het opblaasbare piratenschip. En wat denk je van alle activiteiten die we organiseren dit seizoen, zoals spelletjesmiddagen, discozwemmen, bbq’s, de zwemvierdaagse en nog veel meer.

09 mei – Dauwzwemmen, dauwbootcampen of dauwwandelen

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) hebben we een vroege, maar toffe en gezellige activiteit in en rond Zwembad De Krim. Vanaf 07.00 uur zijn de deuren geopend voor diverse activiteiten. Zo kun je heerlijk baantjes trekken, een uur fanatiek bootcampen of een wandeling van circa 5 kilometer maken. Afsluiten met

11 mei – Spelletjesmiddag

Doe allemaal gezellig mee! Ons personeel heeft altijd leuke ideeën. Of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons dan weten!

22 juni – Legermiddag

Zit jij op de basisschool en wil je een stoere legermiddag beleven met echte militairen? Doe dan mee!

06 juli – Ibizafair

We gaan er een gezellige middag van maken! Je zult het verschil niet zien tussen onze ligweide en het werkelijke Ibiza. Leuke versiering, leuke gezellige standjes. Heb jij zin om met jouw standje in Ibizasferen jouw spullen te laten zien en te verkopen? Stuur dan even een mailtje naar info@zwembaddekrim.nl

08 t/m 12 juli – Zwem4daagse

Ook dit jaar kun je weer meedoen met de zwem4daagse. Deze houden we op 8 t/m 12 juli. Je kunt zwemmen op de volgende tijden: ochtend van 8 tot 10 en in de avond 18.30 tot 20.00 uur. Wil je meedoen? Geef je dan op bij de kassa. De kosten

23 en 24 aug – Zwemping

Ja, het is weer zover, ook nu gaan we gezellig kamperen en een nachtje slapen 😉 bij het zwembad. Neem je tentje mee, geniet van de spelletjes, het kampvuur en natuurlijk veel lekkers. 

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma