Nieuwsbericht

Afsluiting zwemseizoen 2016

Begin september was alweer de afsluiting van het zwemseizoen 2016. De trouwe ochtendzwemmers hebben het seizoen gezellig afgesloten onder het genot van een bakje koffie en vrijdagavond werd afgesloten met een knalparty met m.m.v. DJ Jorrin Hulst. Dit jaar hebben we bijna 20.000 gasten mogen ontvangen en kunnen we terug kijken op een mooi en actief zwemseizoen met een mooi staartje. Mede door de mooie nazomer was het zwembad nog een paar dagen langer open. Op 14 september was de laatste dag van het (verlengde) zwemseizoen en heel veel mensen uit de Krim en uit onze buurdorpen maakten gebruikt van de mogelijkheid om nog een laatste verfrissende duik te nemen. Een leuke bijkomstigheid was ook dat alle bezoekers kans maakten op een zwemabonnement voor volgend jaar en de gelukkige winnaar hiervan was Jesper Kosse uit De Krim.

De uitstraling van het zwembad is belangrijk voor een goede eerste indruk van de zwembad. En door de fanatieke inzet van de werkgroep en heel veel vrijwilligers is ook dit jaar de uitstraling van het zwembad verder vergroot. Onder het genot van een hapje en een drankje is ook samen met de vrijwilligers het zwemseizoen afgesloten en tijdens deze avond werden ze bedankt voor hun tomeloze inzet en energie.

zwemseizoen-2016-3   zwemseizoen-2016-4   zwemseizoen2016-2

Zwembad Onder Ons in de Krim - Slide1 Header

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma