Coronaprotocol

Ons coronaprotocol

We hanteren de landelijke protocollen. Specifieke uitwerking van de protocollen voor onze situatie zijn aangegeven in het protocol Zwembad Onder Ons. Ons coronaprotocol geldt voor iedere bezoeker, vrijwilliger of medewerker en naleving van het protocol is verplicht.

Coronaprotocollen

Onze coronaprotocollen staan natuurlijk niet alleen op deze website, maar je vind ze ook binnen de poorten van ons zwembad.

Protocol Zwembad De Krim en landelijke protocollen

  • Protocol verantwoord zwemmen Zwembad Onder Ons (26 juni 2021) - Klik hier
  • Landelijke Protocol verantwoord zwemmen - klik hier
  • Veilig zwemmen in coronatijd hygiëne en desinfectie badinrichtingen - klik hier

Veelgestelde vragen over ons coronaprotocol

We hebben de vragen die we kregen rondom Corona verzameld en hieronder neergezet. Mocht je toch nog een vraag hebben die we hieronder niet hebben beantwoord, neem dan contact met ons op.

Nee, je hoeft en kunt niet reserveren. Wel moet je bij binnenkomst jouw naam registreren. We houden per dagdeel een maximum aantal van 350 tot 400 bezoekers aan.

Ja de ligweide is geopend. Deze is in twee delen verdeeld, een gedeelte voor de leeftijd tot 18 jaar, het andere deel voor 18 jaar en ouder. Gezinnen kunnen op het gedeelte tot 18 jaar terecht.

Ja, maar iedereen mag tegelijk zwemmen. Wel gelden er afstandsregels, ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je van iedereen 1.5 meter afstand houden. Ben je jonger dan 18? Dan hoef je geen afstand te houden van iemand die ook jonger is dan 18.

Ja, de douches zijn geopend.

Dit is verplicht vanuit het RIVM. Mocht iemand corona hebben, dan wordt getraceerd waar deze persoon geweest is. Als deze persoon in het zwembad geweest is op hetzelfde moment als jij, dan kan de GGD contact met jou opnemen om te onderzoeken of jij ook besmet bent. Het is dus voor je eigen welzijn.

Ja, deze zijn geopend. De grote kleedkamers zijn gesloten.

Ja, de planken zijn geopend en je mag met speelattributen in het water.