Onze corona-regels en -richtlijnen zijn van toepassing op iedere bezoeker en moeten altijd worden nageleefd

Richtlijnen

We hebben de landelijke protocollen vertaald naar ons eigen zwembad en deze zie je hieronder. Als er landelijk nieuwe versies ontstaan, dan passen wij onze protocollen aan.

Landelijke protocollen:

 

Protocollen Zwembad Onder Ons

Nee,vanaf 6 juli hoeft niemand meer te reserveren.
Ja dat mag. de gewone regels zijn weer in werking. Wel moet er rekening gehouden worden met de afstandsregel: Ben je boven de 18 jaar? Dan moet je afstand houden van iemand die boven de 13 jaar is.
Ja de ligweide is geopend. Deze is verdeeld in 3 delen> De Peuter, Kleuter Ouder ligweide, de ligweide tot en met 17 jaar en de ligweide 18 jaar en ouder.
Nee, iedereen kan komen zwemmen tijdens de reguliere openingstijden
Dit is samen te vatten in de regel: ben je ouder dan 18 jaar? Dan moet je afstand houden van iemand die ouder is dan 13 jaar
Ja het pierenbad is geopend (het moet natuurlijk wel mooi weer zijn, we houden ongeveer 25 graden aan) en als ouder mag je er bij in.
Dit is verplicht vanuit de RIVM. Mocht iemand corona hebben, dan wordt getraceerd waar deze persoon geweest is. Mocht deze persoon in het zwembad geweest zijn op hetzelfde moment als jij, dan kan de GGD contact met jou opnemen om te onderzoeken of jij ook besmet bent. Het is dus voor je eigen welzijn.

Zwemtijden per leeftijdsgroep

Leeftijdsgroep 13 jaar en ouder: je moet van te voren reserveren, je kunt één blok per keer telefonisch reserveren. Je kunt voorlopig alleen banenzwemmen. Leeftijdsgroep tot en met 12 jaar: je hoeft niet te reserveren. Je mag vrij zwemmen. We hanteren voor beide groepen de normale tarieven.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag