Entree en seizoenskaarten

Je bestelt producten van Zwembad De Krim in Overijssel

Het is mogelijk om bij ons te komen zwemmen met een seizoenskaart of een 10-badenkaart. Wil je geen seizoenskaart aanschaffen dan kun je bij onze entree een dag- of avondkaart kopen (dus niet online). Een dagkaart kost €4,00 en geeft je voor de hele dag toegang, ook als je tussentijds naar huis gaat. Alleen 's avonds zwemmen kan ook voor slechts €2,00.

Een seizoenskaart geeft je het hele zwemseizoen toegang tot ons openluchtzwembad. Als gezin kun je korting krijgen vanaf het derde gezinslid door bijkaarten te bestellen. Je moet voor gezinslid 1 en 2 hoofdkaarten bestellen om voor de overige gezinsleden bijkaarten te bestellen. Je kunt ook een 10-badenkaart bestellen.

Seizoenskaarten die je in de voorverkoop via de website hebt besteld, heb je betaald en kun je op 21 en 22 april tussen 18.00 en 20.00 uur ophalen bij het zwembad. De seizoenskaarten die je via de flyer hebt besteld, kun je op dezelfde momenten ophalen en moet je met de PIN betalen.

Overige entreebewijzen

Jouw kind opgeven voor zwemlessen of heb je dit al gedaan? In beide gevallen heeft jouw kind een seizoenskaart en een 10-lessenkaart nodig en deze lessenkaart bestel je hier.