Een seizoen lang sportief ontspannen bij Zwembad Onder Ons De Krim

Entree- en seizoenskaarten

Een seizoen toegang tot het zwembad

Een seizoenskaart geeft je het hele zwemseizoen toegang tot ons zwembad en je schaft ze aan via de webshop hieronder. 

Korting als gezin

Als gezin krijg je korting vanaf het derde gezinslid. Je moet voor gezinslid 1 en 2 hoofdkaarten bestellen om voor de overige gezinsleden bijkaarten te bestellen.

Seizoenskaarten ophalen

Kaarten die je in de voorverkoop hebt besteld, kun je op 20 en 21 april tussen 18.00 en 20.00 uur ophalen bij het zwembad. Je kunt ze vanaf 29 april ook aan de kassa ophalen. Via de flyer besteld? Dan moet je via PIN betalen.

Seizoenskaarten, 10-badenkaarten of dag- en avondkaarten

Zin om te zwemmen? Bij ons kan het met een seizoenskaart, 10-badenkaart, dagkaart of avondkaart. Een dagkaart kost €4,20 en geeft toegang voor de hele dag, dus je kunt ook tussentijds weggaan. Alleen ‘s avonds zwemmen kan ook voor slechts €2,00. Dag- en avondkaarten zijn alleen verkrijgbaar bij onze entree, dus niet online. 

10-Lessenkaart voor de zwemlessen

Wil je jouw kind opgeven voor zwemlessen of heb je dit al gedaan? In beide gevallen heeft jouw kind een seizoenskaart en een 10-lessenkaart nodig en deze lessenkaart bestel je hier.

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma