Nieuwsbericht

Het laatste Corona-nieuws

Door goed te luisteren naar onze bezoekers, de landelijke protocollen in de gaten te houden en vooral te kijken wat kan i.p.v. niet kan, hebben we een aantal aanpassingen gedaan. Deze gaan vanaf aanstaande maandag in. Zo hopen we het voor onze bezoekers steeds wat mooier te maken in deze vreemde tijd!

13 JAAR EN OUDER: OOK MET EEN GEWOON KAARTJE RESERVEREN
Het blijkt dat we nog ruimte hebben in de zwemblokken 13 jaar en ouder, dus we kunnen meer mensen zwemplezier geven. Daarom kun je met ieder toegangsbewijs reserveren. Dus je kunt ook gewoon een kaartje bij de kassa kopen. Uiteraard moeten we ons wel blijven houden aan het maximale aantal van 30 personen voor deze groep.

EEN WISSELING VAN DE BLOKKEN IN DE AVOND
In de avond draaien we de blokken om. De jeugd zwemt van 18.30 tot 19 uur. De groep 13 jaar en ouder van 19.15 tot 20 uur. Hierdoor kan de jeugd blijven zwemmen en kunnen onze bezoekers die laat van het werk thuis zijn, toch nog zwemmen! Dus een win win situatie!

JEUGD VAN 13 T/M 18 JAAR
Deze groep viel een beetje buiten de boot. De landelijke protocollen geven hier sinds deze week wat meer ruimte: het georganiseerd buitensporten onder professionele begeleiding is mogelijk, zonder de 1.5 m regel. En laten we nu net een paar van die professionele toppers in ons team hebben!
Vanaf aanstaande vrijdag staat de vrijdagavond geheel in het teken van de jeugd van 13 t/m 18 jaar! We horen graag wat jullie willen doen op deze momenten. Dan kijken wij wat mogelijk is. Om alvast een begin te maken: aanstaande vrijdag beginnen we met plankspringen en trefbal. Als de activiteit is afgelopen, moet de 1.5 m weer in acht genomen worden. Maar dat herkennen jullie vast van de andere buitensporten. Hierdoor is op de vrijdagavond het bad niet toegankelijk voor de jeugd onder de 12 jaar en de banenzwemmers van 13 jaar en ouder.

DUIKPLANKEN
Mogen we van de duikplank? Ja dat mag! Voor de groep tot en met 12 jaar is er geen beperking. Ben je 13 jaar of ouder? Houd dan altijd 1.5 meter afstand. En zwem volgens de aangegeven route (hoge duikplank rechtsom, lage duikplank linksom)

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma