Nieuwsbericht

Informatieavond over zwemlessen

Op donderdag 20 april 20.oo uur is een informatieavond over zwemlessen in het Dorpshuis De Planeet in de Krim. Aanvang van deze informatieavond is 20.00 uur.

Wij vinden een goede voorlichting erg belangrijk en op deze bijeenkomst willen wij u graag informeren over de werkwijze binnen ons team van instructeurs van zwembad Onder Ons. We geven een toelichting wat u de komende periode van de zwemlessen kunt verwachten. Ook kunt u op deze avond natuurlijk al uw vragen kwijt over de zwemles van uw zoon/dochter.

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om alvast uw leskaarten aan te schaffen. Dit voorkomt een lange wachtrij aan de kassa van het bad tijdens de eerste lessen. Naast het gebruik van een leskaart dient uw zoon/dochter voor het volgen van zwemles ook te beschikken over een seizoenkaart/bijkaart. De leskaarten kosten dit jaar € 33,70 (10 lessen). Seizoenkaarten zijn nog tot 1 mei verkrijgbaar tegen voorverkoop tarief € 44,95 (na 1 mei kosten ze € 50,45).

N.B. Het is helaas niet mogelijk om deze bedragen deze avond te pinnen.

Namens de instructeurs van zwembad Onder Ons.

Informatieavond over zwemlessen

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 1 mei tot en met 2 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Als het mooi weer is (meer dan 25 graden en alleen in de zomervakantie) dan gaan we ‘s middags om 13.00 uur open.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen kunnen baden en of startblokken en duikplanken niet toegankelijk zijn. 

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma
Inschrijven voor zwemvaardigheid
Inschrijven voor survivalzwemmen