Nieuws

Je kunt aquasporten bij Zwembad De Krim

We bieden verschillende aquasporten bij Zwembad De Krim aan en we hebben het aanbod leuk uitgebreid. Vanaf dit jaar is het mogelijk om ook Aquarobics en Aquajogging te doen. Deze activiteiten vinden wekelijks plaats en worden gegeven door de zweminstructeurs. Na afloop ontvang je een gratis kop koffie of thee.

Dit zijn de kosten

Gewerkt wordt met een activiteitenkaart die €20,00 kost en tien lessen bevat. Deze activiteitenkaart kun je voor alle aquasporten gebruiken. Je kunt één keer een proefles nemen, maar wil je elke week aquasporten dan moet je een activiteitenkaart kopen. Deze heeft geen einddatum en is dus ook volgend seizoen geldig.

Je hebt om deel te nemen aan de aquasporten geen toegangsbewijs (seizoens- of entreekaart) nodig. Als je na het aquasporten wilt zwemmen dan heb je wel een toegangsbewijs nodig.

Een update over aquafietsen

De fietsen die we hebben, zijn nog niet geschikt voor ons bad. Ze zijn namelijk gebruikt in een bad waar de bodem bestond uit tegels. Ons bad heeft een folie, dus we moeten de fietsen nog aanpassen om de folie niet te beschadigen. En omdat we Aquasporten organiseren tijdens openingstijden is het nog even zoeken naar een geschikt moment.