Nieuwsbericht

Jubileum

Zwembad Onder Ons De Krim bestaat op 24 juli 60 jaar. Daarnaast is het 10 jaar geleden dat het zwembad begonnen is met de verzelfstandiging. En dat gaan we vieren met iedereen die het zwembad een warm hart toe draagt!

Om te beginnen zijn we de hele dag geopend, van 8.00 tot 19.30. Iedereen heeft op die dag gratis toegang. Voor elke bezoeker staat een gratis kopje koffie klaar.

Voor de kinderen zijn we bezig met een mooi middagprogramma. We sluiten de dag af met een receptie voor genodigden, personeel en natuurlijk onze vrijwilligers.

Ben jij nog nooit bij het zwembad geweest en heb je altijd al eens willen kijken? Kom dan gerust langs. Ook als je niet wilt zwemmen en nieuwsgierig bent naar al het mooie werk dat de vrijwilligers verzetten, ben je natuurlijk van harte welkom. Wij vertellen graag over het reilen en het zeilen binnen het zwembad.

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma