Nieuwsbericht

Laat de jeugd maar schuiven

De spelletjesmiddag en in het bijzonder ‘Slip and Slide’ gehouden op woensdag 29 juli op het terrein van zwembad Onder Ons in De Krim zorgde voor de nodige waterpret. Zo was er een buikschuifbaan, volleybal en spekhappen, evenals diverse spelletjes in het water zoals bootje varen, een duikspel en een grote loopmat in het water.

Hoewel de weersvoorspellingen niet optimaal waren, was er een grote opkomst. In totaal deden ongeveer 80 kinderen fanatiek mee aan de diverse spelletjes en alle deelnemende kinderen kregen ook nog een ijsje en een glaasje ranja. Mede doordat de weergoden ons de gehele middag gunstig gezind bleven en dankzij de jongerenwerkers van De Stuw en een groep vrijwilligers kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde spelletjesmiddag.

In samenwerking met Hardenbergkids wordt er in de bouwvakperiode elke donderdag een zwembadspektakel georganiseerd, voor meer informatie kijk ook op www.hardenbergkids.nl. Het waterspektakel wordt georganiseerd in de middag, klik hier voor onze openingstijden.

ACTIVITEITEN PROGRAMMA 2016

11 augustus Kubbs / Spons Water Vuur (Organisatie: Hardenbergkids)
18 augustus Buikschuiven / Bommetjes (Organisatie: Hardenbergkids)
2 september Pyjama / Discozwemmen m.m.v. DJ Jorrin Hulst
3 september Hondenzwemmen / Seizoenafsluiting

Slip_Slide 2016-2 Slip_Slide 2016

Zwembad Onder Ons in de Krim - Slide1 Header

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma