Nieuwsbericht

Spelletjesmiddag met spectaculaire buikschuifbaan

Op woensdag 2 augustus van 14:00 tot 17:00 uur komen de jongerenwerkers van De Stuw met een grote spectaculaire buikschuifbaan naar het zwembad “Onder Ons’. Haal jij het einde van de baan? Opgeven voor deze activiteit is niet nodig. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen. De kosten voor deze activiteit zijn €1,- en hiervoor krijg je ranja en zakje chips.

Naast het buikschuiven, gaat ook het piratenschip en de onlangs gekregen speelattributen van de Ondernemersvereniging te water, dus er is voor elk wat wils!

Zwembad Onder Ons in de Krim - Slide1 Header

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma