Nieuwsbericht

Vanaf 7 augustus weer volledig geopend!

DIT WEEKEND NOG GESLOTEN MAAR DAN… | Wordt het eindelijk beter weer! We ruilen de regen-paraplu in voor de zonne-paraplu! Vanaf aanstaande maandag 7 aug zijn we weer op de bekende openingstijden geopend.
 
Overigens begrijpen we als bestuur heel goed dat de afgelopen week voor wat teleurstelling gezorgd kan hebben. Maar we moeten nu eenmaal keuzen maken en die hebben vaak te maken met geld. Daarom proberen we de uren die we gemist hebben in deze moesson periode weer in te halen bij mooi weer door dan langer open te blijven. Op weg naar een mooie zomer!

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma