Nieuws

Verlenging Licentie Nationale Zwemdiploma’s

Zwembad Onder Ons De Krim heeft de Licentie Nationale Zwemdiploma’s, deze licentie is een instrument om de kwaliteit van het zwemonderwijs en het diplomazwemmen voor het Zwem-ABC op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden.

Wij worden daarom elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Op dinsdag 3 augustus 2021 is een steekproef audit uitgevoerd, waarbij gecontroleerd is of zwembad Onder Ons De Krim in de praktijk uitvoert wat op papier vermeld staat. Dit is gebleken uit een steekproef op enkele kwaliteitscriteria en uit een observatie van zwemles. Aangetoond is dat er noodzakelijke aanvullingen en opvolgingen zijn op de onder de Licentie Nationale Zwemdiploma’s vallende kwaliteitscriteria. De audit is met een positieve beoordeling afgesloten en hiermee wordt onze licentie wederom verlengd en daar zijn we ontzettend trots op!

De Nationale Raad Zwemveiligheid is er trots op dat zwembad de Krim (Stichting Zwembad Onder Ons) er voor kiest om te blijven voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Samen staan voor het borgen van veiligheid en kwaliteit van het zwemonderwijs! De Nationale Raad Zwemveiligheid feliciteert zwembad de Krim (Stichting Zwembad Onder Ons) wederom met het behaalde resultaat: VERLENGING LICENTIE NATIONALE ZWEMDIPLOMA’S.Michael van den Beld (Regioadviseur NRZ)

Door de licentie, enthousiaste en gediplomeerde zwemonderwijzers én een vertrouwde omgeving, leiden wij uw kinderen op volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid. Meer informatie over ons Zwem ABC is hier terug te vinden.