Nieuwsbericht

Versoepelingen: weer recreatief zwemmen!

We mogen een aantal versoepelingen doorvoeren! En daarmee lijkt de situatie weer veel op de situatie zoals we vorig jaar aan het eind van het seizoen hadden. Dus kom lekker zwemmen!

In het kort:

  • Recreatief zwemmen mag dus weer. Ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je van iedereen 1.5 meter afstand houden.  Ben je jonger dan 18? Dan hoef je geen afstand te houden van iemand die ook jonger is dan 18, maar wel van iemand die 18 jaar of ouder is.
  • De duikplanken en de glijbaan zijn open.
  • Er is een gezondheidscheck bij de ingang.
  • De ligweide is geopend. Ook hier geldt: ben je 18 jaar of ouder? Dan moet je van iedereen 1.5 meter afstand houden. Ben je jonger dan 18? Dan hoef je geen afstand te houden van iemand die ook jonger is dan 18, maar wel van iemand die 18 jaar of ouder is.
  • Reserveren gaat niet meer per uur, maar per dagdeel. Dus ochtend, middag en avond. We kunnen 110 bezoekers op ons terrein toelaten. Mocht blijken dat er meer bezoekers komen, dan gaan we de middag in 2 blokken verdelen.
  • Zie ook de veel gestelde vragen op onze coronapagina.

Maar het belangrijkste is: gebruik je gezond verstand en heb je klachten, blijf thuis.

We hebben de nieuwe afspraken die met elkaar maken samengevat in onderstaande plaatjes:

 

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma