Nieuwsbericht

Versoepelingen vanaf zaterdag 5 juli: Douches zijn open en reserveren is niet meer nodig

Landelijk wordt er weer versoepeld en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor ons bad! Wat gaat er vanaf aanstaande zaterdag veranderen:

  • De douches gaan open, je kunt dus weer heerlijk douchen!
  • Het reserveren vervalt. Dit kunnen we toepassen omdat we grip hebben op de situatie. En dat komt met name doordat iedereen zich goed aan de coronaregels houdt. Je kunt dus gewoon naar het zwembad komen om te zwemmen. We hanteren een maximum van 200 personen per dagdeel. Om misverstanden te voorkomen: om zeker te zijn van een plekje kun je dus ook niet meer reserveren, maar moet je dus op tijd naar het bad komen. Maar, geen paniek, het komt bijna niet voor dat we tegen de 200 bezoekers zitten en er zijn altijd bezoekers die het bad weer verlaten zodat er voor jou een plekje is.
  • Het inschrijven bij binnenkomst blijft wel een verplichting

 

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma