Nieuwsbericht

Voor én met elkaar: samen sterk!

Alle zwembaden zijn voorlopig gesloten in het belang van de gezondheid, die uiteraard altijd op nummer één staat. De hele situatie is heel onwerkelijk. De wereld staat stil en tegelijkertijd draait alles op volle toeren. We moeten de verspreiding van het coronavirus vertragen. Hoewel voor veel mensen de maatregelen grote gevolgen hebben, geen werk of juist heel veel, is het overduidelijk: wij doen dit voor én met elkaar.

Het kabinet heeft dinsdag 31 maart j.l besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Op basis hiervan kunnen we er wel vanuit gaan dat de aangescherpte, maar strikt noodzakelijke, maatregelen ook de opening van het Zwembad Onder Ons treffen. Wanneer de werkelijke opening van het zwembad is zal afhangen van de maatregelen die van kracht zijn ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19).

De voorverkoop laten we langer doorlopen dan 6 april. We verlengen de voorverkoop tot nader bericht. Ongetwijfeld kunnen er vragen zijn wat er gaat gebeuren met de abonnementen die gekocht zijn als het zwembad later dan gepland open gaat. Hier kunnen we op dit moment nog niets over zeggen. Uiteraard doen we er alles aan om jullie dit jaar weer zwemplezier te geven. Mochten we later dan de geplande 4 mei open gaan, dan zitten we er aan te denken om ook in september open te blijven.

Wel kunnen we melden dat we prima op schema liggen voor het nieuwe seizoen. Het bad is schoon en is inmiddels gevuld, het peuterbad wordt voorzien van een nieuwe folielaag. Uiteraard is er tijdens deze werkzaamheden rekening gehouden met de regels die de RIVM stelt. En dat blijven we doen.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelen via onze website en Facebook!

Wij vragen uw begrip voor de situatie. Veiligheid gaat boven alles.

Het bestuur en werkgroep Zwembad De Krim

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma