Nieuwsbericht

Voorbereiding zwemseizoen in volle gang

Het zwembad is nog niet open, maar er wordt alweer ontzettend hard gewerkt door vele vrijwilligers. Om het zwembad aantrekkelijker te maken wordt er een overkapping gerealiseerd nabij het ligveld en tevens wordt er een beachvolleybalveld aangelegd.  De lockers in de kleedruimte zijn voorzien van sloten en we zijn aan het kijken naar een nieuwe glijbaan. Daarnaast gaan we de aankomende weken alles weer netjes maken rondom het bad, zodat alles er weer tiptop bij ligt voor het nieuwe zwemseizoen.

Op zaterdag 10 maart met NL Doet staat de grote schoonmaak gepland van het zwembad en het peuterbad. We hopen dat we dit, net als vorig jaar, met heel veel vrijwilligers weer in 1 dag voor elkaar krijgen.
Alleen dankzij het vele vrijwilligerswerk is het mogelijk geweest om te komen waar we nu zijn! Laten we er ook dit jaar weer een fantastisch zwemseizoen van maken!

   

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma