Nieuws

Voorverkoop van seizoenkaarten 2018 is gestart

De voorverkoop van seizoenkaarten is gestart

We zijn gestart met de voorverkoop van seizoenkaarten. Tijdens de voorverkoop profiteer je van mooie kortingen. Zo kost een seizoenkaart in de voorverkoop €45,90 in plaats van €51,00. Ook hebben we andere aanbiedingen voor je:

Attractiepark Slagharen

Per aangeschafte seizoenkaart ontvang je 40% korting op de entree van het park gedurende het gehele seizoen op vertoon van jouw seizoenkaart.

Drogisterij Neep

Je ontvangt €2,50 korting op het maken van een pasfoto voor jouw abonnement. Laat hiervoor het formulier of e-mail zien die je na het bestellen van de seizoenkaart ontvangt.

[siteorigin_widget class=”Thim_Empty_Space_Widget”][/siteorigin_widget]

Voorverkoop seizoenkaarten: Zo bestel je ze

Via het digitale bestelformulier op de site

Je kunt gemakkelijk via het digitale bestelformulier een seizoenkaart bestellen. Dit kan uiterlijk tot 6 april. Na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Via het papieren bestelformulier

Vul het formulier die je binnenkort ontvangt in en doe deze in de bus bij COOP Alfring in De Krim. Je kunt het formulier ook sturen naar Zwembad Onder Ons De Krim, Capellastraat 3, 7782 SL in De Krim. Graag een pasfoto toevoegen.

Ophalen en betalen

Je kunt de bestelde seizoenkaarten ophalen op 23 en 24 april tussen 15.00 en 20.00 uur bij het zwembad zelf.  Dan dient er ook betaald te worden (bij voorkeur met PIN) en vergeet niet om een pasfoto mee te nemen. Alle bovenstaande informatie staat ook op een flyer die je in week 10 in de brievenbus vindt.

[siteorigin_widget class=”Thim_Empty_Space_Widget”][/siteorigin_widget]

Met dank aan onze kaartsponsor Coop Alfring De Krim