Nieuwsbericht

Wij zoeken jou!

Stichting Zwembad Onder Ons De Krim beheert een prachtig openluchtbad.
Naast een prachtig bad hebben we ook de Licentie Nationale Zwemdiploma’s van de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ).
Daarnaast draagt een grote groep vrijwilligers hun steentje bij om het de bezoekers van het zwembad zo aangenaam mogelijk te maken.

Lijkt het jou leuk om als (junior) toezichthouder bij ons te komen werken? Informeer dan bij het badpersoneel naar de mogelijkheden of neem contact op met Johan Reefman, secretaris van de Stichting. Telefoon: 0524-572648 (tussen 18 en 20 uur)

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma