Activiteit

Woensdag 10 mei – Spelletjesmiddag – 14.00 – 17.00

Van 14:00 tot 17:00 uur wordt er door de jongerenwerkers van De Stuw de activiteit ‘Slip and Slide’ georganiseerd in het zwembad “Onder Ons’.

De activiteit lijkt op een watervariant van honkbal met dat verschil dat er gewoon tegen een (zachte) bal getrapt kan worden voordat het rondje gesprint moet worden. De honken zijn vervangen door mini-zwembadjes en daar kan naar hartenlust in gesprongen worden om ‘safe’ te zijn.

Dit spel is vooral voor de oudere kinderen leuk, voor de jongsten zullen er weer allerlei spelletjes in en rond het zwembad plaatsvinden.

Voeg je header hier toe

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 1 mei tot en met 2 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Als het mooi weer is (meer dan 25 graden en alleen in de zomervakantie) dan gaan we ‘s middags om 13.00 uur open.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen kunnen baden en of startblokken en duikplanken niet toegankelijk zijn. 

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma
Inschrijven voor zwemvaardigheid
Inschrijven voor survivalzwemmen