Nieuwsbericht

Woensdag 27 juli – Spelletjesmiddag

Van 14:00 tot 17:00 uur wordt er door de jongerenwerkers van De Stuw de activiteit ‘Slip and Slide’ georganiseerd in het zwembad “Onder Ons’.

De activiteit lijkt op een watervariant van honkbal met dat verschil dat er gewoon tegen een (zachte) bal getrapt kan worden voordat het rondje gesprint moet worden. De honken zijn vervangen door mini-zwembadjes en daar kan naar hartenlust in gesprongen worden om ‘safe’ te zijn.

Dit spel is vooral voor de oudere kinderen leuk, voor de jongsten zullen er weer allerlei spelletjes in en rond het zwembad plaatsvinden.

Slip and Slide

Zwembad Onder Ons in de Krim - Slide1 Header

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma