Nieuws

Zwem4daagse 11 t/m 15 juli

Van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli organiseert het openluchtbad “Onder Ons” De Krim de zwem4daagse. De Zwem4daagse is voor iedereen, ga jij samen met familie of vriendjes deze uitdaging aan?

Finding-Dory-Zwem4daagse-1024x919Wat:
In de week van de zwem4daagse wordt er 4 dagen gezwommen. Omdat het evenement op vijf avonden plaatsvindt kan er dus één avond worden overgeslagen.

  • t/m 9 jaar zwemt een afstand van 250m (5 banen)
  • ouder dan 9 jaar zwemt een afstand van 500m (10 banen)

Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma en kinderen met alleen zwemdiploma A kunnen alleen onder begeleiding deelnemen. Vrijdag 15 juli is de uitreiking van de medailles en sluiten we af met een spetterende disco m.m.v. DJ Jorrin Hulst. Voor de allerkleinsten is er de minidisco vanaf 18.00u.

Wanneer:
In de week van de zwem4daagse ‘s avonds van 19.00u tot 20.00u.

Inschrijven:
Het is niet meer mogelijk om je digitaal in te schrijven. Inschrijven kan alleen nog bij de kassa van het openluchtbad tot maandag 11 juli!

Kosten:
De kosten bedragen €6,-, dit dient contant betaald te worden bij de kassa van het zwembad.
Iedereen die de Zwem4daagse uitzwemt krijgt een medaille en kan met de volle stempelkaart een consumptie ophalen bij de kiosk t.w.v. €1,-. Daarnaast krijgt de basisschooljeugd bij een volle stempelkaart een Finding Dory pin én een kaartje om de Disney film Finding Dory in de bioscoop te gaan zien (zolang de voorraad strekt). Deze voucher is geldig bij o.a. Bios Hardenberg en Vue bioscoop Hoogeveen.

Ga de uitdaging aan en doe mee met de Zwem4daagse in De Krim!