Nieuwsbericht

Zwembad De Krim – Een korte terugblik

Zwembad De Krim – Een korte terugblik

Eind 2013 is vanuit Plaatselijk Belang De Krim een werkgroep opgericht voor het behoud van het openlucht zwembad in de Krim. In 2014 werd in samenwerking met heel veel vrijwilligers en bedrijven (die belangeloos hun diensten beschikbaar stelden) het zwembad attractiever gemaakt om zo meer toeloop van klanten te krijgen. Achter de schermen werd het hele jaar doorgewerkt door de werkgroep en in 2015 werden de eerste besparingen gerealiseerd doordat o.a, de schoonmaak en het groenonderhoud door vrijwilligers werd opgepakt.

Veel werk verzet door veel vrijwilligers

Ook dit seizoen is er voor de opening van het nieuwe zwemseizoen weer ontzettend hard gewerkt door alle vrijwilligers. Grasmaaien, snoeien, (heel) veel blad ruimen, verbouwen van de kiosk, bevoorrading van de kiosk, plaatsen van lockers, schoonmaken van het bad, schoonmaken van het gebouw, aanvraagformulieren voor abonnementen zijn verzameld, abonnementen zijn klaargemaakt, de kassa wordt gedraaid met vrijwilligers, de eerste activiteiten zijn georganiseerd, de website is online en nog veel meer! Bovendien hopen we nog meer bezoekers aan te trekken door onder andere een breder programma-aanbod met betrekking tot activiteiten en zwemlessen, verruimde openingstijden en de aanleg van wifi.

Het zwembad ligt er prachtig bij

Het zwembad ligt er momenteel prachtig bij en dat is te danken aan het vele vrijwilligerswerk dat er verricht is, zonder hun inzet was het onmogelijk geweest om te komen waar we nu zijn! Laten we er ook dit jaar weer een fantastisch zwemseizoen van maken!

Zwembad Onder Ons in de Krim - Slide1 Header

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma