Nieuwsbericht

Zwembad De Krim klaar voor een nieuw seizoen

Zwembad Onder Ons de Krim opent op 30 april de deuren voor een nieuw zwemseizoen. Achter de schermen is er keihard gewerkt om het bad weer wat aantrekkelijker te maken.

De afgelopen periode lag de nadruk op het maken van een overdekt terras. Ook is er een beachvolleybalveld aangelegd. Veel vrijwilligersuren en de kosteloze inzet van bedrijven hebben weer gezorgd voor dit prachtige resultaat. Subsidies van de NAM, Rabobank en de Provincie Overijssel maakten de aanschaf van de materialen mogelijk.

In het kader van de veiligheid is de chloorinstallatie vernieuwd. In plaats van het traditionele vloeibare chloor wordt er nu gebruik gemaakt van chloor in tabletvorm. Hierdoor wordt het onderhoud eenvoudiger en veiliger.

Het dagelijkse beheer en de exploitatie is dit seizoen in handen van een stichting. Deze stichting bestaat uit vrijwilligers. Het badpersoneel is in dienst bij deze stichting.

Het komende seizoen staat bol van activiteiten. Naast de traditionele zwemvierdaagse zijn er activiteiten gepland zoals: een introductie in het duiken (in samenwerking met duikschool Spirula), zeemeerminzwemmen, de opening van het beachvolleybalveld met een toernooi i.s.m. Volleybalvereniging De Planeet en elke woensdagmiddag een spelmiddag. Kortom: het zwembad staat weer voor u klaar.

 

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma