Nieuws

Zwembad De Krim klaar voor een nieuw seizoen

Zwembad Onder Ons de Krim opent op 30 april de deuren voor een nieuw zwemseizoen. Achter de schermen is er keihard gewerkt om het bad weer wat aantrekkelijker te maken.

De afgelopen periode lag de nadruk op het maken van een overdekt terras. Ook is er een beachvolleybalveld aangelegd. Veel vrijwilligersuren en de kosteloze inzet van bedrijven hebben weer gezorgd voor dit prachtige resultaat. Subsidies van de NAM, Rabobank en de Provincie Overijssel maakten de aanschaf van de materialen mogelijk.

In het kader van de veiligheid is de chloorinstallatie vernieuwd. In plaats van het traditionele vloeibare chloor wordt er nu gebruik gemaakt van chloor in tabletvorm. Hierdoor wordt het onderhoud eenvoudiger en veiliger.

Het dagelijkse beheer en de exploitatie is dit seizoen in handen van een stichting. Deze stichting bestaat uit vrijwilligers. Het badpersoneel is in dienst bij deze stichting.

Het komende seizoen staat bol van activiteiten. Naast de traditionele zwemvierdaagse zijn er activiteiten gepland zoals: een introductie in het duiken (in samenwerking met duikschool Spirula), zeemeerminzwemmen, de opening van het beachvolleybalveld met een toernooi i.s.m. Volleybalvereniging De Planeet en elke woensdagmiddag een spelmiddag. Kortom: het zwembad staat weer voor u klaar.