Nieuwsbericht

Vezelcommissie verrast zwembad

Tijdens de Clubkasactie van de Rabobank heeft de vezelcommissie veel geld opgehaald, omdat veel mensen op het “hoogwerker filmpje” hebben gestemd. De vezelcommissie heeft besloten om dit geld niet allemaal in de vezeldagen te stoppen maar om iets blijvends terug te geven aan De Krim en zijn omgeving.

Op zaterdagmiddag 24 september werd het stichtingsbestuur van het Zwembad De Krim verrast met een cheque van €1.500. Wat een geweldig mooi bedrag. Het is de bedoeling dat we dit bedrag besteden aan een waterspeeltoestel.

Namens het bestuur en de werkgroep willen we langs deze weg nogmaals de vezelcommissie bedanken voor dit geweldige gebaar!

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma