Nieuwsbericht

Zwembad 2 weken langer open

Het zwembad Onder Ons in De Krim houdt haar deuren twee weken langer geopend en zal pas sluiten op 15 september. Ondanks dat de zomer een beetje kwakkelt, heeft het bestuur van het zwembad toch besloten om langer open te blijven. Dit is mogelijk gemaakt door besparingen die door de vrijwilligers gerealiseerd zijn. Dit is ook een extra service voor de zwemlessers,  twee weken langer zwemles kan er voor zorgen dat het diploma net wel gehaald wordt. In deze periode zullen er ook extra activiteiten worden georganiseerd.

Een groot gedeelte van de exploitatie van het zwembad wordt door vrijwilligers uitgevoerd onder regie van een stichting. Dit is het tweede seizoen waarin dit plaatsvindt en dat werpt zijn vruchten af voor de bezoekers uit De Krim en de omliggende dorpen.

ACtuele Openingstijden

We zijn open vanaf 29 april tot en met 1 september

Maandag tot en met vrijdag 
08.00 – 10.00
14.00 – 16.30
18.30 – 20.00

Zaterdag en zondag
13.00 – 17.00

Bij mooi weer
Bij extreem mooi weer doen wij ons best om de openingstijden te verruimen. Dit maken we op Facebook bekend.

Tijdens zwemlessen
Tijdens zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk voor bezoekers.

Aanmelden als vrijwilliger

We zijn trots en we vervelen ons nooit
We zijn trots op ons zwembad, maar nog trotser op onze vrijwilligers. Ze onderhouden het groen, bereiden seizoenskaarten voor, draaien kassadiensten en maken de accommodatie schoon. We zoeken altijd vrijwilligers, dus als je geïnteresseerd bent en je hebt tijd over vul dan het formulier in.

Inschrijven voor zwemlessen

Vul het formulier in en ontvang een ontvangstbevestiging. We nemen contact met je op over het beginnen van de zwemlessen. Koop eerst een seizoenskaart en/of 10-lessenkaart via onze webshop, als je dat nog niet hebt gedaan.

Inschrijven voor zwemdiploma