Zwemlessen - Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

Iedereen in Nederland mag zwemlessen aanbieden en zwemdiploma’s uitleveren. De verschillende diploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid. Zwembad Onder Ons De Krim heeft de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en we worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma van Zwembad Onder Ons De Krim voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

 
Is uw kind vóór 1 mei 2020 4 jaar of ouder dan mag hij of zij op zwemles. De zwemlessen zijn op dinsdag en donderdag.

Aan het begin van het seizoen worden de zwemlestijden bekend gemaakt.
Bij Zwemvaardigheid leer je ontzettend veel. Het bevat survivalonderdelen, zoals met kleren aan zwemmen, drijven met behulp van een plastic tas en het redden van iemand.

Bij Survival zwemmen leer je niet alleen om jezelf te redden, maar je leert ook anderen redden. Dat doen we via allerlei leuke manieren. Zo leer je om in en uit een boot te klimmen, om onder water te zwemmen als je niets ziet en je leert om te zwemmen met laarzen en regenkleding aan.

Bij Survival Zwemmen hoef je geen banen te zwemmen en kijken we niet hoe goed je zwemt, maar we gaan op een leuke manier leren om een echte survival expert in het water te worden.

LET OP: EEN SEIZOENSKAART EN EEN 10-LESSENKAART ZIJN VEREIST

Kinderen die zwemles krijgen, moeten in het bezit zijn van een toegangsbewijs (een seizoenkaart is het meest voordelig) en moeten ook een leskaart hebben. Deze bevat 10 lessen en wordt per les afgestempeld. -kaarten bestel je hieronder.

 • Seizoenskaart hoofdkaart

  Een hoofdkaart geeft je het hele zwemseizoen toegang tot het Zwembad Onder Ons De Krim. Als gezin kun je twee hoofdkaarten bestellen om vervolgens bijkaarten aan te schaffen die…

  55.00 In winkelmand

INSCHRIJVEN VOOR ZWEMLESSEN

  Zwemdiploma:

  Zwemvaardigheid:

  Survival Zwemmen: