Nieuws

Zwemvierdaagse 17 t/m 21 juli

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli organiseert het openluchtbad “Onder Ons” De Krim de zwem4daagse. De Zwem4daagse is voor iedereen, ga jij samen met familie of vriendjes deze uitdaging aan?

Wat:
In de week van de zwem4daagse wordt er 4 dagen gezwommen. Omdat het evenement op vijf avonden plaatsvindt kan er dus één avond worden overgeslagen.

  • t/m 9 jaar zwemt een afstand van 250m (5 banen)
  • ouder dan 9 jaar zwemt een afstand van 500m (10 banen)

Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma en kinderen met alleen zwemdiploma A kunnen alleen onder begeleiding deelnemen. Vrijdag 21 juli is de uitreiking van de medailles en sluiten we af met een spetterende disco. Voor de allerkleinsten is er de minidisco vanaf 18.00u.

Wanneer:
In de week van de zwem4daagse ‘s avonds van 19.00u tot 20.00u.

Inschrijven:
Je kunt je digitaal inschrijven via de volgende link , de betaling gaat dan via iDEAL en je krijgt een stempelkaart via de e-mail. Bij een digitale inschrijving kun je ook meedoen met een kleurwedstrijd, klik hier voor meer info.
Inschrijven kan natuurlijk ook bij de kassa van het openluchtbad, dit kan tot en met dinsdag 18 juli!

Kosten:
De kosten bedragen €5,-, dit kan via iDEAL (digitale inschrijving) of contante betaling bij de kassa van het zwembad.
Iedereen die de Zwem4daagse uitzwemt krijgt een medaille. Daarnaast krijgt de basisschooljeugd bij een volle stempelkaart ook dit jaar weer een extraatje, dit jaar zal dit een Finding Dory frisbee zijn (zolang de voorraad strekt).

Ga de uitdaging aan en doe mee met de Zwem4daagse in De Krim!